Skärtorsdag kl 13 på Gårdens: Boksläpp av ”Trädgårdens glasade rum” med Peter Englander

Med stor glädje (lika glad som en nyvattnad ringblomma) bjuder jag er på mitt senaste boksläpp. Hoppas verkligen ni kan komma!

Det är speciellt eftersom vi nu träffas här i f.d. Apotekarns Trädgård. Jag har fått i uppdrag att återföra trädgården till sin forna glans. Sakta men säkert växer den nya trädgården fram. Jag behöver väl inte säga att vi flirtar med Italien.

Vi vill gärna passa tillfälle på att ge er en liten förhandsvisning.
Gårdens bjuder på tilltugg och vin.

Plats: Gårdens Vedugn & Trädgård, Storgatan 17, mittemot kyrkan
Tid: Skärtorsdag mellan 13.00 – 17.00

Vi ses,
Peter

Boksläpp trädgårdens glasade rum med och av Peter Englander

Skärtorsdag kl 13 på Gårdens: Boksläpp av ”Trädgårdens glasade rum” med Peter Englander

Med stor glädje (lika glad som en nyvattnad ringblomma) bjuder jag er på mitt senaste boksläpp. Hoppas verkligen ni kan komma!

Det är speciellt eftersom vi nu träffas här i f.d. Apotekarns Trädgård. Jag har fått i uppdrag att återföra trädgården till sin forna glans. Sakta men säkert växer den nya trädgården fram. Jag behöver väl inte säga att vi flirtar med Italien.

Vi vill gärna passa tillfälle på att ge er en liten förhandsvisning.
Gårdens bjuder på tilltugg och vin.

Plats: Gårdens Vedugn & Trädgård, Storgatan 17, mittemot kyrkan
Tid: Skärtorsdag mellan 13.00 – 17.00

Vi ses,
Peter

Rulla till toppen